Kedves Fesztiválos Barátaink, kedves Érdeklődők.

Örömmel tudatjuk, hogy a mai nappal elindul a 2019. évi József Attila Vers-Dal Fesztivál.

Mától várjuk a költők jelentkezését a Fesztiválra szánt verseikkel, melyek a zsűri - Karafiáth Orsolya, Janox, Pécsi Marcell, Turczi István és Siska Péter - szűrőjén átjutva felkerülnek honlapunkra. A versek beküldési határideje: 2019. január 13. Az érdeklődők a jelentkezésről, annak módjáról bővebben ITT olvashatnak.

A honlapra felkerült versek közül, valamint az évfordulós (kiemelt) költők művei közül választhatnak a versmegzenésítők, akik a megfelelő SoundCloud link beküldésével lehetnek a Fesztivál résztvevői. A most induló fesztiválon a mindig jelenlévő József Attilán kívül a 100 éve elhunyt Ady Endre és a 110 éve született Radnóti Miklós lesz a kiemelt költőnk.
Természetesen várjuk a saját szövegű dalaikat előadó zenészeket is, műveiket SoundCloud linken keresztül beküldve csinálhatják Ők is a fesztivált.
A versmegzenésítések, dalok beküldési határideje: 2019. március 10.
A zenészek a jelentkezés módjáról ITT olvashatnak.

Kérjük, hogy a jelentkezők műveiket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldjék be. A Fesztivál honlapjának címe: www.versdalfeszt.hu

Várjuk tehát a jelentkezéseket, dübörögjön az ötödik József Attila Vers-Dal Fesztivál!

Üdvözlettel a Szervezők: Pécsi Marcell és Sólyom Tamás