Kedves Fesztiválosok, kedves Érdeklődők.

12. 14.
Lukács István Ferenczfi János: Csak pillanat című versének megzenésített változatát küldte nekünk. A honlapon már meg is hallgatható.

12. 01.
A december hónap Lukács István versmegzenésítésével indul. Petri György: Születésnap előtt című versére írt dallamot. Hallgassátok!

11. 28.
Most kerültek fel a honlapra Péter Béla, Márffy-Horváth Henrietta, és Nagygyörgy Erzsébet versei. Köszönjük az alkotóknak.

11. 21.
Újabb versekkel lettünk gazdagabbak. Jovánczay Edit, M. Karácsonyi Bea, Szegő Judit, Székely-Máté László, Nagy Antal Róbert, és Branyiczky Rita versei máris felkerültek a honlapra.
Lukács István nagyon szorgos, hiszen újabb dalt küldött nekünk. Csikai Gábor: Az én istenem című versére írt zenét. Köszönjük.

11. 19.
"Befutott" az első versmegzenésítő is. Lukács István József Attila: Ülni, állni, ölni, halni, Sárhelyi Erika: Zetelaka, és Vaskó Ági: Évszakok /ősz/ című verseit zenésítette meg. A dalokat az ELŐADÓK/VERSMEGZENÉSÍTŐK menüpontra kattintva lehet meghallgatni.

11. 13.
Megérkeztek az első költő-fecskék. Csikai Gábor, Fábián József, Sárhelyi Erika, Vaskó Ági és Zajácz Edina beküldött versei már fel is kerültek a honlapra, a KÖLTŐK menüpont alá.

11. 06.
Már meg is érkezett az első jelentkező. Serfőző Krisztián három saját szövegű dalt küldött, melyek az ELŐADÓK/SAJÁT DALOSOK menüpont alatt már meg is hallgathatók.

11. 01
Elindult a József Attila Vers-Dal Fesztivál. Felhívásunk a felső menüben, a FELHÍVÁS menüpontban olvasható.