A dalok beküldési határideje: 2017. március 12.

Várjuk dalszerző-előadók, szólisták és együttesek jelentkezését

Küldjetek legalább 3, de maximum 10 saját szövegű és zenéjű, magyar nyelvű dalt, hogy ezeket saját magatok adjátok elő a Vers–Dal Fesztivál élő szakaszában. A dalok megkötés nélkül bármiről szólhatnak (akár a Fesztivál kiemelt költőihez is kapcsolódhatnak), de szövegük vers-szerű legyen. A dalokat egy új vagy már meglévő Soundcloud-fiókból a dal linkjének elküldésével lehet és kell nevezni! Jelentkezéskor a zene linkje mellé csatoljátok *.doc, *.docx, *.rtf, vagy *.txt formátumú fájlban a dalok szövegét is. A jelentkezés csak akkor lesz érvényes, ha egy érvényes, általatok használt email címről külditek és a levélhez egy magatokról készült fotót és egy pár soros bemutatkozó leírást is mellékeltek.
A dalokat nem kötelező egyszerre beküldeni, a teljes beküldési időszakban folyamatos és rendszeres is lehet (tehát érkezhet egyszerre 1-2 dal például, majd mondjuk 2-3 nap/hét múlva újabb dalok is)!

Várjuk versmegzenésítő szólisták és együttesek jelentkezését

Akik vállalkoznak a honlapon megjelenő versek, illetve a kiemelt költők verseinek megzenésítésére, és az elkészült dalok előadására a Vers–Dal Fesztivál élő szakaszában. A dalokat egy új vagy már meglévő Soundcloud-fiókból a dal linkjének elküldésével lehet és kell nevezni!  A jelentkezés csak akkor lesz érvényes, ha legalább 3, de maximum 10 megzenésítést küldtök be egy érvényes, általatok használt email címről és a levélhez egy magatokról készült fotót  és egy pár soros bemutatkozó leírást is mellékeltek.
A dalokat nem kötelező egyszerre beküldeni, a teljes beküldési időszakban folyamatos és rendszeres is lehet (tehát érkezhet egyszerre 1-2 dal például, majd mondjuk 2-3 nap/hét múlva újabb dalok is)!

A kiemelt költők versei közül nem kötelező választanod, de javasoljuk, mert a kiemelt költő műveiből a jelentkezők által beküldött megzenésített versekből válogatjuk össze az emlékműsort, és ott a megzenésítő saját maga adja elő művét.

A nevezés, azaz a jelentkezés módjai közül több lehetőség is választható!

A dalok lehetőleg abban a formában szólaljanak meg, amilyenben a Fesztivál élő szakaszában is előadnátok. A felvétel minősége nem befolyásolja ugyan a bírálók döntését, de azért törekedjetek a legjobb minőségre.

A beérkező műveket zsűri válogatja. Ennek célja, hogy lehetőségeinkhez mérten biztosítsuk a József Attila Vers–Dal Fesztivál színvonalát. Mindannyian tudjuk, hogy ez sok esetben konfliktusokat szül, de ez elkerülhetetlen. A szervezők és a zsűri tagjai felvállalják ezeket a konfliktusokat és bár tudják, hogy döntéseik szubjektív döntések, biztosítanak minden jelentkezőt, hogy véleményalkotásukat a jó szándék vezérli.

Felhívjuk a zenei előadók figyelmét, hogy a József Attila Vers–Dal Fesztiválra elsősorban és döntően akusztikus hangszereken játszók jelentkezését várjuk. Ez nem jelenti azt, hogy a zenekarban például egy billentyűs hangszer vagy basszusgitár nem szerepelhet, de összhatását tekintve az akusztikus, dobfelszerelés nélküli hangszereléssel megszólaló zenére koncentrálunk.

A József Attila Vers–Dal Fesztiválra nevezési díj nincs.

Az elkészült műveket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várjuk.